DKCH BVC SVC GVC Palino vom Pommernland (Ziggy)

Beskrivelse

Om Palino vom Pommernland

I daglig tale, og i det efterfølgende, kalder jeg ham for Ziggy. Han er opkaldt efter Ziggy Marley som er søn af Bob Marley.

Jeg er meget glad for, at jeg fik muligheden for at købe denne smukke hanhund. Jeg købte Ziggy, da han var 18 måneder. Jeg har altid ønsket mig en hanhund efter hans far eller morfar. Her fik jeg begge aner i samme stamtavle, så jeg er yderst tilfreds med den genpulje Ziggy har.

Ziggy har en utrolig pelspragt og er ren chokolade langhåret. Efter han er blevet ældre er der kommet lidt charmerende grå hår omkring underkæben. Min mand synes, det gør ham distingveret at se på.

Ziggy er en meget glad hund. Han elsker at få besøg af fremmede! Jeg skal som regel gøre opmærksom på, at 1. gangs gæster bare skal sidde helt rolige, og at han ikke gør dem noget. Det kan virke overvældende, når han af ren glæde over at se nye mennesker, farer rundt og gnider sig op af dem og kysser. Han kan sagtens forstå et nej, men får han lov, er han som en kat, der gnider sig op af dig. Specielt elsker han at gnide sig rundt om halsen på hans “offer”.

Min mand (Lars) elsker Ziggy meget højt. Han siger det er “hans” hund, og det lader jeg ham tro. Han bor på Lars’ kontor og elsker at ligge på hans skrivebord og deltage i bogføring og bare følge med i hvad Lars laver. Lars kalder ham sin kontorbjørn. Lars elsker Ziggys kraftige udtryk og specielt de “store” poter han har.

Ziggys bedste ven var Akon. De blev luftet sammen og boede lige ved siden af hinanden. Naja tog ofte Ziggy ind på hendes værelse så han kunne være sammen med Akon.

Efter vi er flyttet på landet, er han blevet køkkenhund. Han holder styr på flokken der, og er meget sammen med Moonjam. Han bliver direkte ked af det, når vi en gang i mellem må deportere ham. Det gør vi når tæverne er i løb. Så ligger han på Lars’ kontor eller i hundestuen og “surmuler”.

At der er hvalpe rundt om ham er ok. Han er sød og tålmodig med dem, og siger meget sjældent fra. Alt i alt en meget harmonisk, glad og omgængelig hanhund.

Information

Data

Født: 28. februar 2009
Opdrætter: Hilde Wenzel
Ejer: Iluna Petersen
Choko langhåret
Vægt: 2,5 kg.
Tænder: 6/6
Patella: 0/0

Stamtavle

Far: LTCH RUCH BGCH MDCH Chelsi Haus Bravo Chokomaster Dance
Mor: Koretta vom Pommernland

Stamtavle: Palino vom Pommernland

Palino vom Pommernland, forældre

Udstillingsresultater

Ziggy var aldrig blevet udstillet før jeg købte ham som voksen hund. Det viste sig at han elskede udstillinger og han har gjort det fantastisk.

Dansk Champion DKCH i DRU
Bronze Champion i DRU
Sølv Champion i DRU
Guld Champion i DRU
Bedste Han i DRU
Bedste Chihuahua Han Herlufmagle 2011
CACIB i International Champion klasse i DRU
EURO CACIB i Europa Champion klasse i DRU
Best In Show 1 i DRU

Afkom

Ziggy er far til vores K-kuldL-kuldM-kuld, T-kuld, U-kuld, Y-kuld og B2-kuld.

Her er eksempler på afkom fra L og M kuldet. De ligner ham rigtig meget!

Palino vom Pommernland

Eksempler på Ziggys afkom.

Desuden er han far til en ekstern parring med en tæve 1414`s Imagination Padmé, som er opdrættet af os.

Parring

Ziggy kan benyttes som avlshan til den rigtige tæve.

Jeg skal have kopi af tævens stambog tilsendt på mail. Jeg vil gerne høre om dine bevæggrunde for at vælge netop denne han til en parring.

Pris for en parring er: 5.000 kr. Går tæven tom, vil omparring ske i tævens næste løbetid.