Selfies, 1414's selfie gruppe

Selfies

Selfies

Mens hele verdenen griner af Helle Thorning Schmidts selfie med Obama, så kan vi også.

Selfie fra wikipedia:

Selfie er et engelsk udtryk for at tage et fotografisk selvportræt, som man har fotograferet med et håndholdt digitalkamera eller mobiltelefon. Selfies bliver især brugt af teenagere og kendte personligheder.

Udtrykket blev første gang brugt i 2002, men det var først i løbet i 2012, at selfie for alvor blev allemandseje i takt med at brugen af selfies på social medier som Instagram og Facebook er eksploderet. I 2013 kåredeOxford-ordbøgerne “selfie” til at være årets ord.

Ja, ja, det er alt sammen meget godt, men vi hunde kan jo også – i hvertfald i stuen. Vi lånte lige fars mobil og vupti.. så bliver vi også verdensberømte, både os teenagere og de lidt ældre personligheder. Det var ikke os alle der var lige gode til at fokusere, men vi må jo bare øve os lidt, så kommer det sikkert.

Nu glæder vi os til at se om mor og far kan lide de gaver vi har købt til jul. Mon ikke det kaster en godbid eller to af sig, spørger Shakira??  Nok snak om godbidder, nu skal vi luftes og have aftensmad. Grin nu ikke for meget af vores selfies.