Hvalp efter Beyoncé og Ziggy

1414 Chihuahua

Tæve hvalp

Tæve hvalp 

En hurtig og kort status opdatering:

1414’s Beyoncé gik i fødsel søndag nat. Mandag morgen var der ikke sket noget og jeg kørte derfor til dyrlæge. Vandet var gået. Der blev taget røntgenbillede og det viste sig, at der kun var 1 hvalp. Den lå også forkert (på tværs).

Vi valgte at få foretaget et kejsersnit, og da det efterhånden er den måde Beyoncé føder på, blev hun også steriliseret. Hun bliver nu hyggehund.

Hvalpen har ikke haft det så godt. Den havde svært ved at tage føde og trak ikke vejret helt godt. Modermælks erstatning holdt den ikke i sig. Mandag eftermiddag var jeg ude hos dyrlægen og få sondemadet den. Det hjalp en hel del på vejrtrækningen at den fik noget føde i sig.

Mandag nat var jeg noget urolig. Jeg krydsede fingre for at hvalpen ville overleve. Tirsdag morgen havde hvalpen tabt 14 gram. Det lyder ikke af meget, men det er aldrig godt når en hvalp taber sig i det første døgn.

Jeg har givet modermælkserstatning hele dagen i dag. Jeg varmer den godt igennem med en varmepude inden jeg giver den føde. Det ser ud til at hvalpen har det bedre. Nu tør jeg tro på det, men der er stadig et stykke igen. Beyoncé er begyndt at vaske hvalpen, men den får ikke mælk hos hende endnu. Mælken er løbet til, men hvalpen vil ikke rigtig tage den. Jeg lægger den til jævnligt og håber det sker af sig selv.

Chihuahua hvalp

1414’s Beyoncé

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.