v-kuldet, 1414's Latoya

V-kuldet er født

v-kuldet, 1414's Latoya

V-kuldets hanhvalpe

V-kuldet

1414’s Latoya og Sofira Leonardo Choco Boy (Joey) har fået V-kuldet.

Fødslen skete på 58. dag og Latoya fødte helt af sig selv (sidst fik hun kejsersnit). Det blev en meget vellykket fødsel, og om dagen, så jeg fik det meste af min nattesøvn.

Jeg har oprettet en side for hvalpene og du kan læse mere om fødslen, se billeder m.v. på deres egen side: V-kuldet.

De følgende dage kommer der lidt flere billeder og en video af selve fødslen. Den glæder jeg mig til at vise!

2 replies
  • Iluna Petersen
   Iluna Petersen siger:

   Hej Hanne.
   Tak for de pæne ord.

   Jeg sætter ikke pris på hvalpene de første 4-5 uger. Jeg skal lige se hvordan de udvikler sig o.s.v. Om de kommer til salg har jeg ikke besluttet endnu. Sandsynligvis gør de, så jeg skal nok holde dig orienteret.

   Jeg anbefaler at du går ind og læser dette afsnit på min hjemmeside: hunde til salg, hvor de ting der sker efter en kuld hvalpe er født er beskrevet. Du kan også tilmelde dig mit nyhedsbrev, så vil du under alle omstændigheder blive orienteret når jeg har taget en beslutning. Det gør du på kontaktsiden i højre side, brug dette link: kontakt

   Er du i tvivl om noget, eller bare ønsker at tale med mig, så ring til mig på 61261414.

   Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.